Lab

Mi is az a LAB?

Mi is az a LAB?

dr. Buzási Bence Creative Director 2020.02.03

Creative Director

Lételemünk a fejlődés. Ez igaz általánosságban a csapatra is, és hatványozottan igaz Tibire és rám, hogy semmi nem inspirál annyira, mint egy megoldhatatlannak tűnő feladat, vagy egy lehetőség arra, hogy valamin csavarjunk egyet, vigyünk bele új logikát, technológiát, anyagokat, felületeket, formákat, színeket. Az elmúlt 20 év reklámjai és a rendezvényei során felhalmozott tudást még soha nem tudtuk olyan jól hasznosítani, mint ma, amikor a digitalizáció képessé tesz arra, hogy tényleg mindent mindennel összekössünk. És mindenkivel. A számtalan projekt során nem csak érdekes problémákkal találkoztunk, hanem fantasztikus innovátorokkal is, akik hozzánk hasonlóan állnak az élet Nagy Dolgaihoz.

A LAB a Progressive innovációs laborja. Itt egyesítjük a kreatív, a fejlesztő, a rendezvényes és produkciós szakma legjobb szakemberei tudását és ötleteit annak érdekében, hogy olyan dolgokat valósítsunk meg, amik korábban - racionális keretek között - lehetetlenek voltak. A csapat mindig az adott feladattól függően változik. A fejlesztők, audiovizuális szakemberek mellett dolgozunk pszichológussal, anyagmérnökkel de még szűccsel is. Olyan izgalmas és egyedülálló szakmai kihívásokat oldunk meg együtt, melyek nélkül az adott film, kampány, vagy installáció nem valósulna meg.

Nem ismerünk lehetetlent és hiszünk benne, hogy az újításokhoz a legjobb csapatra van szükség. A LAB-ben a Progressive és partnerei ebben a szellemiségben dolgoznak azért, hogy olyan álmokat valósítsunk meg, amiket mások nem képesek. Ezért vagyunk mi Magyarország leginnovatívabb reklámügynöksége. Tarts velünk ezen a felületen is és inspirálódj!

Következő cikk

[[item.data.title]]

Előző cikk

[[item.data.title]]

Váltanál?