Munkáink

AFFIDEA 360°-os KOMMUNIKÁCIÓ

AFFIDEA 360°-os KOMMUNIKÁCIÓ

Leadügynökségi együttműködés egy meghatározó magánegészségügyi szolgáltatóval

content advertising digital

Az Affidea Magyarország, hazánk egyik legnagyobb magánegészségügyi szolgáltatója. Ez a piac az egészségügyi szektoron belül speciális, hiszen rengeteg területet foglal magába, kezdve a járóbeteg szakellátástól egészen a speciális vizsgálatokig és szolgáltatásokig, mint például az endoszkópos gasztroenterológia vagy a különböző képalkotó diagnosztikai vizsgálatok.
Az Affideával egy meghívásos tendergyőzelem után kezdtük el az együttműködésünket. A közös munka során fontos szempont az integrált gondolkodás, hiszen azon túl, hogy speciális szolgáltatásokat kommunikálunk, a teljes vállalati márka építése is a feladatunk. Mindezt a különböző célcsoportok (laikusok-, egészségügyi szakma és B2B szektor) felé különböző kommunikációs célokkal.
A teljes digitális ökoszisztémát kezeljük, beleértve a PPC-t, Social Mediát, weboldalakat, adatbázisokat, SEO-t, analitikát, helyi digitális eszközöket.
A kampányokban fontos szerepet töltenek be a digitális és PR eszközök. A PR-t laikus kommunikációban elsősorban disease- és vállalati awarenessépítésre használjuk; míg az egészségügyi sajtóban az orvosszakmai kapcsolatok ápolására.
A leadügynökségi együttműködésünk sikerének kulcsa a közös gondolkodás, a tapasztalat- és tudásmegosztás, valamint innovációra való folyamatos törekvés.

 

Váltanál?