Munkáink

Összehoztuk a világ vezető telco cégeit

Összehoztuk a világ vezető telco cégeit

Virtuális show egyszerre 30 országban

digital event LAB virtual

A Freemove az Orange, a Deutsche Telekom, a Telia és a TIM szövetsége, akik a szolgáltatásuk integrálásával a Föld minden pontján jelen vannak. Ebbe szupercsapatba csatlakoztunk be a fantasztikus, interaktív, kétnapos All Hands show teljes körű megszervezésével.
A legnagyobb kihívást az jelentette, hogy a különböző vállalatoknál dolgozó emberek számára olyan izgalmas, vonzó programot állítsunk össze, ami leköti őket a kétnapos esemény során. Ehhez olyan csapatjátékokat fejlesztettünk, amik alkalmasak arra, hogy akár 250 embert is szórakoztassanak. Ilyen volt például a világ 9 pontjára elkalauzoló 360 fokos virtuális szabadulószoba játékunk. A kreatív játékokat és a vizuális élményt a Progressive LAB szállította, ami lehetővé tette, hogy résztvevők az új formátumú rendezvényről ugyanolyan élményekkel, érzésekkel és energiával feltöltve távozzanak, mint az elmúlt években. A GetTogether is ezen az eseményen debütált. Az új megoldással közelebb hozzuk a virtuális teret a valós találkozásokhoz - real-time rendereléssel egy közös nézetbe szervezzük a rendezvény résztvevőit, függetlenül attól, hogy milyen platformon jelentkeznek be és használják a webkameráikat.
Az eseményen a Progressive saját fejlesztésű rendezvényplatformján zajlott, amin ezúttal 30 országból 270 résztvevő vett részt.

Váltanál?