Munkáink

Rövidfilmek, interaktív stream és stúdióbeszélgetések a kommunikációs technológia vívmányairól

Rövidfilmek, interaktív stream és stúdióbeszélgetések a kommunikációs technológia vívmányairól

Ericsson Innovation Days virtuális rendezvény a Progressive platformján

event virtual

Az Ericsson minden évben az Innovation Days keretében mutatja be a friss fejlesztéseit. Mivel ezt 2020-ban a COVID járvány miatt nem lehetett a hagyományos keretek között megtartani, ezért a rendezvényt online valósítottuk meg.
A feladat megvalósításához a Progressive virtuális platformját használtuk. Az előkészítés egyik fontos elemeként az innovációk bemutatásához 17 kisfilmet forgattunk, amelyek témája az 5G-hez és a legfejlettebb kommunikációs infrastruktúrákhoz kapcsolódott. A rendezvény során 2 napon keresztül testreszabott, interaktív, élő digitális környezetet biztosítottunk a számos országból érkező résztvevők számára, akik a perszonalizált programajánló segítségével maguk tudták összeállítani melyik idősávban melyik előadást szeretnék nézni a 3 csatorna kínálatából.
A programot neves keynote előadók, demóbemutatók és live Q&A sessionok tették teljessé. Az esemény legfontosabb eredménye, hogy az online platformnak köszönhetően a korábbi évekhez képest jelentősen megnőtt a nemzetközi résztvevők aránya, akik elismerően nyilatkoztak a megvalósítás színvonaláról.

Váltanál?