Karrier

JUNIOR INNOVATION MANAGER

SZIA, GYERE A PROGRESSIVE-BE JUNIOR INNOVATION MANAGERNEK!

Dolgozz a Head of Innovation keze alá! Nemzetközi és hazai projektjeink a Te segítő kezed által válnak teljessé. Interaktív installációink és virtuális produkcióink üresen állnak, ha Te nem töltöd meg őket adattal és élettel. Simogattál már interaktív szőrfalat? Forgattál már LED volume-ban? Rájössz, hogy mitől jó egy interaktív webes rendezvényplatform? Nálunk igen! A Progressive több mint, 20 éve sikeresen működő innovatív integrált reklámügynökség hazai és nemzetközi ügyfelekkel, ahol digital csapatunkba keresünk junior innovation managert.

MI LESZ A FELADATOD?

Innovációs projekteken dolgozva a feladatok széles skálájával ismerkedhetsz meg a kreatív tervezések koordinálásától a fejlesztési projektek menedzseléséig.

A Head of Innovation vezetésével rugalmasan osztjátok majd be a napi feladatokat ügyelve arra, hogy minél több területen szerezz tapasztalatot.

Dolgozhatsz majd virtuális rendezvényeken, forgatásokon, nemzetközi kiállításokra tervezetett egyedi installációkon, játékfejlesztésen és a vetítéstechnika világába is belekóstolhatsz.

HOGYAN DOLGOZUNK?

Proaktívan, kreatívan, közösen.

Az innovációs csapatunk oszlopos tagjaként minden projektre rálátásod lesz, és a legtöbb ügyfelünkkel lehetőséged lesz megismerkedni.

A karriered során önállóan is bizonyíthatsz majd, de sosem leszel egyedül, mivel hiszünk a csapatmunka erejében.

Rád bízzuk, hogy otthonról, vagy az irodából dolgozol.

Szeretünk tanulni, fejlődni, keressük az újat és az innovációt, ezért belső képzésekkel, oktatásokkal segítünk abban, hogy fejlődj a saját szakterületeden és szélesítsd ismereteid.

Fontos, hogy szakmailag és emberileg is sikeresen beilleszkedj, ezért egyedülálló onboarding és “Pajti-rendszerrel” segítünk ebben.

HA EZEK IGAZAK RÁD, EGYMÁST KERESSÜK

Kíváncsiság, mivel mindig az újat keressük.

Angol nyelvtudás, hiszen nemzetközi ügyfélportfólióval dolgozunk.

Precizitás monoton részfeladatok esetén is, mert egy projektet A-tól Z-ig végig viszünk.

Logikus gondolkodás, hogy a kreatív ötletek megvalósulhassanak.

Te vagy a mi emberünk, ha mindig arra törekszel, hogy a lehető legmagasabb szakmai színvonalat érd el, és hogy a projektből a legjobbat hozd ki.

Jelentkezés

Írj nekünk